Timmerdoarp Damwâld 2024 was een groot succes!

Timmerdoarp Damwâld 2024 zit erop! Wat een geweldige dagen hebben we met elkaar beleefd op 27, 28 en 29 augustus bij clubgebouw de Snûter in Damwâld. Er zijn acht prachtige hutten gebouwd door acht verschillende groepen. Op de eerste en tweede dag werd er in de ochtend hard gewerkt aan de bouw van de hutten. Op de derde dag werden de hutten afgemaakt met verf, spuitbussen en versieringen. In de middag werd het Timmerdoarp Damwâld afgesloten met een zeskamp, georganiseerd door Team FRL.

Alle deelnemers en begeleiders, ontzettend bedankt voor jullie deelname en inzet tijdens het Timmerdoarp. Wat waren jullie enthousiast en gemotiveerd! Ook grote dank naar bedrijven uit de omgeving die door hun steun deze dagen mogelijk hebben gemaakt: Interfaca, Spar Damwâld, Team FRL, BMN bouwmaterialen, Raadsma, Timersma hout en plaat BV, Handelsonderneming Schaafsma, Van der Wal Hout Ferwerd, J.Barkmeijer en Zonen BV.

Deze eerste editie van Timmerdoarp Damwâld bleek een goede basis te zijn voor volgend jaar. Ter ere van ons 100-jarig jubileum willen we volgend jaar nog groter gaan uitpakken.

Bekijk hieronder de aftermovie van Timmerdoarp Damwâld 2024 en proef de sfeer van deze prachtige drie dagen.

terug naar nieuwsoverzicht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: